Alege echipa noastra, pentru un site unic, personalizat!

Gazduire site

Gazduire site

Gazduire site

GAZDUIRE SITE

Cu noi esti mereu vizibil

Pachetul nostru de gazduire site include protecție activă împotriva virușilor, malware și filtre de spam, asigurând astfel securitatea totală a domeniului dumneavoastră. Pentru a garanta protecția completă a bazei de date și a informațiilor de pe site-ul web, realizăm backup automat zilnic al datelor.

Performanță crescută

Optând pentru serviciul nostru de găzduire website, site-ul dumneavoastră va beneficia de performanțe superioare și va evita problemele de încărcare în timpul navigării. Funcționalitatea site-ului este esențială, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru noi, ca agenție, asigurând o conexiune continuă și eficientă cu vizitatorii site-ului.

GAZDUIRE SITE

DE CE SĂ ALEGI PRODUSELE NOASTRE

Protecția datelor

Serviciul de găzduire website pe un server de calitate și cu o protecție puternică a datelor este o alegere importantă

Back-up automat si suport

Efectuăm back-up periodic pentru eficientizarea și rapiditatea accesării datelor și buna funtionare a site-ului

Performanță crescută

Găzduirea va asigura performanțe superioare la accesarea site-ului de pe orice dispozitiv și va oferi o experiență ușoară vizitatorilor

GAZDUIRE SITE

Ce asigurăm

01

Protecție activă

Prin gazduire site ne asigurăm că domeniul, toate datele și informațiile sunt sub protecție continuă, stocate pe servere de calitate și perfect funcționale.
02

Back-up și suport

Efectuăm back-up zilnic automat al datelor și oferim suport pentru o bună funcționalitate a site-ului cu interventii ori de cate ori este nevoie.
03

Navigare facilă

Serviciul de găzduire va asigura performanțe superioare fară dificultăți de încărcare. Traficul nu va afecta viteza cu care vor fi accesate informațiile.
Gazduire site

GAZDUIRE SITE

Eko
Agency

Beneficiind de o găzduire de calitate, te bucuri de securitate sporită, evitând grija atacurilor cibernetice și pierderii datelor, performanță excelentă pentru o încărcare rapidă și o experiență plăcută a vizitatorilor, disponibilitate constantă a site-ului tău online 24/7, suport tehnic prompt pentru rezolvarea rapidă a problemelor tehnice, și scalabilitate, permițând ajustarea resurselor de găzduire conform nevoilor tale.

GAZDUIRE SITE

Tarife minine pachete gazduire site

Pachet START

120
euro
/ an
  • Certificat SSL activ
  • Protectie antivirus
  • Trafic nelimitat

Pachet BASIC

450
euro
/ an
  • Protectie antivirus
  • Certificat SSL activ
  • Suport telefonic

Contactează-ne! Oferim consultanță gratuită pentru a te ajuta să alegi pachetul de găzduire potrivit nevoilor tale.