Alege echipa noastra, pentru un site unic, personalizat!

Eko Agency

Eko Agency

Eko Agency

Agenție servicii creare și optimizare site-uri

Eko Agency este o agenție de creare site-uri web formată dintr-o echipă de profesioniști cu experiență vastă în domeniu.

Ne mândrim cu multitudinea de abilități deținute, care ne permit să oferim servicii complete, de la proiectarea și dezvoltarea site-ului, la optimizarea SEO și promovarea online.

Toate proiectele noastre sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate, asigurând rezultate excepționale pentru clienții noștri.

Eko Agency
Proiectare site
99%
Asistență tehnică
85%
Eko Agency
Irina Anda Bodnariu
Irina Anda Bodnariu
2024-03-11
Cea mai buna echipa cu care aș fi putut sa lucrez și nu o spun doar așa, sa fie spus. Profesioniști in adevaratul sens al cuvantului, atenți la fiecare detaliu, perfecționiști, au înțeles exact ceea ce imi doream si au anticipat ceea ce nici nu stiam ca am nevoie. Comunicarea a fost excelentă, ușoară și confortabila fie ca unele lucruri au mers din prima sau au fost necesare consultari. Le dau 10 stele cu plus, desi google își petmite doar 5 😊🙏. Mulțumesc!!!
Andreea Alexandru
Andreea Alexandru
2024-02-29
Am lucrat cu ei pentru diferite proiecte! Daca doriti sa aveti parte de profesionalism, disponibilitate, implicare reala, ii recomand cu drag!
Ciprian Jicmon
Ciprian Jicmon
2024-02-12
Profesionalism, rapiditate si incredere! De foarte mult timp incercam sa punem la punct site-ul firmei noastre, iar fara Eko Agency probabil ar mai fi durat mult si bine pana ar fi fost gata. Acestia ne-au ajutat sa obtinem cea mai frumoasa varianta a acestuia, intr-un timp scurt si eficient. Ne-au ascultat toate nevoile, si pretentiile si nu au facut rabat la nimic. Recomand cu incredere!
Elizabeth Staicu
Elizabeth Staicu
2024-01-23
Ii recomand cu drag! Sunt o echipa de profesionisti, tineri, deschisi catre nou si dornici sa implementeze ideile clientilor intr-un concept potrivit afacerii lor.
TRANSILVANIA EVENIMENTE
TRANSILVANIA EVENIMENTE
2024-01-10
Ii recomandăm pentru profesionalism și deschidere ,pentru calitatea superioară a site-ului personalizat pentru restaurantul nostru.
Nasturas Stefan-Cosmin
Nasturas Stefan-Cosmin
2023-11-23
O echipă de profesioniști, dedicați în ceea ce fac! Cu o mică idee de la tine creează o artă! Recomand cu mare drag și voi apela mereu când vom avea nevoie să reînnoim imaginea firmei!
Ludmila Bordianu
Ludmila Bordianu
2023-10-30
Din experiențele anterioare ale celor 3 site-uri pe care le dețineam doar Eko Agency a reușit sa creeze conceptul și structura de site reprezentativa Ludmila Beauty. De la estetica la functionalitate , de la accesibilitate la viteza; totul functioneaza la cei mai buni parametri!!! Sunt multumita de promptitudine cu care ofera serviciile de web site, mentenanța , SEO , idei de îmbunătățire și actualizari cu care vin constant ! Va Multumesc pentru colaborare și seriozitate 👌

Eko Agency

Planificarea proiectelor

O simplă idee se poate transforma într-un proiect de succes. Planificarea proiectelor este unul dintre cele mai importante aspecte iar specialiștii noștri reușesc să o realizeze cu maximă atenție la cele mai mici detalii care vor garanta reușita.

Strategie și implementare idee

Analiza companie și concurența

Prezentarea raportului de Analiza

Aplicare strategie stabilită împreună

Eko Agency

De ce să ne alegi?

01

Experiență vastă

Echipa noastră are o experiență bogată în crearea de website-uri personalizate, funcționale și optimizate pentru motoarele de căutare. Suntem mereu la curent cu ultimele tendințe din domeniu pentru a vă oferi cele mai bune soluții.
02

Comunicare și suport dedicat

Oferim o comunicare activă pe tot parcursul proiectului. Luăm în considerare toate ideile și sugestiile dumneavoastră pentru a crea un site unic care reflectă personalitatea și identitatea brandului dumneavoastră.
03

Servicii complete

Eko Agency oferă o gamă largă de servicii, de la crearea și dezvoltarea site-ului, la optimizare SEO, promovare online, întreținere și multe altele. Suntem o echipă deschisă, creativă și inovatoare, gata să vă ofere soluții.

Dă start vizibilității afacerii tale chiar azi!

Experiența dobândită și portofoliul vast, ne confirmă faptul că promovarea și crearea unei identități în online, crește rata de succes prin trafic organic. Crearea unui site reprezentativ, unic și personalizat va constitui o puternică lansare către succes.