Despre noi

Eko Agency

Despre noi

Eko Agency Creare Site

Agentia de creare site Eko Agency este formată dintr-o echipă de profesionisti cu experiență în crearea de site-uri web unice. Multitudinea de abilități însușite, ne permite să oferim servicii complete, de la proiectarea și dezvoltarea site-ului, la optimizarea pentru motoarele de căutare și promovarea online la cele mai inalte standarde de calitate.

Consultanță personalizată

8+ ani de experienta

Strategie si implementare

Proiectare si Implementare

Bugetare corespunzatoare

Proiectare Site
99%
Marketing Digital
95%
Asistenta Tehnica
98%

99% Rata de succes prin feedback direct de la Clienți    

eko agency

Noi, echipa Eko Agency,  vă prezentăm, cu drag, lucrările noastre. Vezi portofoliu! 

Cum Procedam

PLANIFICAREA PROIECTELOR

O simplă idee se poate transforma într-un proiect de succes. Planificarea proiectelor este unul dintre cele mai importante aspecte iar specialiștii noștri reușesc să o realizeze cu maximă atenție la cele mai mici detalii care vor garanta reușita.

Analiza Companiei și a Concurenței

Strategie și Implementare

Prezentare Raport de Analiza

Aplicare Plan Stabilit

99%

Rata de succes

8+

Ani de Experiență

49+

Proiecte realizate

37+

Idei Unice

Eko Agency

ALEGEREA POTRIVITĂ PENTRU TINE

01

Experiență în domeniu

Specialiști în domeniu dar în continuă dezvoltare și asimilare de noi tendințe, asigurăm crearea de website-uri atractive, personalizate, funcționale și optimizate pentru motoarele de căutare.
02

Comunicare si suport

Comunicarea și suportul vor fi active de la prima interacțiune. Amprenta dumneavoastră va face ca site-ul să aibă unicitate și personalitate, așa că orice idee va fi considerată un pas către proiectul dorit.
03

Servicii complete Eko Agency

Agenția noastră oferă servicii complete de creare, dezvoltare, întreținere, optimizare SEO, de promovare a site-ului și nu numai. Suntem deschiși, creativi și inovatori.

Dă start vizibilității afacerii tale chiar azi!

Experiența dobândită și portofoliul vast, ne confirmă faptul că promovarea și crearea unei identități în online, crește rata de succes prin trafic organic. Crearea unui site reprezentativ, unic și personalizat va constitui o puternică lansare către succes.

+40 749 289 384

Call Now Button