Servicii

Servicii creare site

Oferta Noastra

Alege servicii creare site și ține pasul cu tehnologia. Într-o piață competitivă și în continuă mișcare, fii întotdeauna pregătit pentru noi provocări. Obținem rezultate impresionante prin update continuu, accesând cele mai noi tendințe în materie de creație și adaptându-le în funcție de cerințe. Prin pachetele personalizate cu design unic, respectând regulilor de optimizare, suntem alegerea potrivită pentru a genera rezultatele dorite.
01

SERVICII DESIGN PERSONALIZAT UNIC

Oferim servicii de design bazat pe nevoile dar mai ales pe preferințele dumneavoastră, pentru a crea un site web unic si perfect pliat pe domeniul afacerii dumneavoastră.
02

SUPORT ȘI MENTENANȚĂ

Suportul și mentenanța continuă pentru site, vă asigură că acesta funcționează în mod corespunzător și este actualizat în mod regulat.

Alege să lucrăm împreună pentru viitorul tău!

Implicare

Realizarea cu succes a proiectului dumneavoastră este misiunea noastră și scopul principal al colaborării.

Experientă

Satisfacția rezultatelor finale, de ambele părți, ne impulsionează și ne ghidează spre noi provocări.

Servicii Creare site - Ce Oferim

Servicii de calitate impecabilă

Eko Agency, este o agenție ce își propune să înțeleagă și să se plieze pe nevoile clientului. Agenția reușește să dezvolte și să implementeze în proiectele sale, dorințele și nevoia de afirmare personală sau profesională ori de promovare a companiei, a produselor sau a serviciilor.

Web Design

Implică crearea site-urilor, folosind elemente de design personalizate și tehnologii moderne pentru a crea o experiență plăcută utilizatorului in navigarea site-ului.

Creare Logo

Crearea logo-ului implică proiectarea unui simbol sau imagini care reprezintă o companie sau o organizație. Logo-ul atent ales, va diferenția si personaliza un brand.

Identitate Vizuala

Identitatea vizuală online, de la logo si pana la design-ul site-ului web, este esențială pentru a vă distinge de concurență și pentru a comunica eficient cu publicul.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO îmbunătățește poziția site-ului în clasamentul motoarele de căutare prin utilizarea de cuvinte cheie și prin structurarea corespunzatoare a conținutului.

Audit SEO

Prin Auditul SEO evaluăm site-ul dumneavoastră pentru a identifica problemele de optimizare și de a oferi recomandări pentru îmbunătățirea acestora.

Link Building

Atunci când site-ul se oprește din a mai urca în clasamentul căutărilor pe motoarele de căutare, soluția este de a accesa un sistem de link-uri dezvoltat.

Servicii creare site - Cum Functionăm

Procesul de Implementare a Proiectului

Intenția de colaborare

Prin intermediul formularului de comunicare sau printr-un apel telefonic

Programarea întâlnirii

În vederea conceperii și abordării metodei de lucru și stabilirea termenilor

Stabilirea detaliilor proiectului

Intelegerea nevoilor si punctarea detaliilor proiectului inițial

Prezentarea proiectului

Faza de aprobare a detaliilor finale si parafarea contractului de colaborare

Solicită demararea unui proiect .

Ai încredere în serviciile noastre! Proiectul tău va prinde viață și va avea un impact garantat!

Call Now Button