Gazduire Website

Gazduire Website

Protecția datelor

Serviciul de găzduire website pe un server de calitate și cu o protecție puternică a datelor este o alegere importantă

Back-up automat si suport

Efectuăm back-up periodic și oferim suport pentru eficientizarea și rapiditatea accesării datelor și buna funtionare a site-ului

Performanță crescută

Găzduirea va asigura performanțe superioare la accesarea site-ului de pe orice dispozitiv și va oferi o experiență ușoară vizitatorilor

Gazduire Website

DE CE SĂ ALEGI PRODUSELE NOASTRE

Gazduire website

Gazduire website

Cu noi esti mereu vizibil

Pachetul nostru de găzduire website cuprinde protecție activă anti-viruși, anti-malware și filtre contra spam. Domeniul dumneavoastră se află în siguranță deplină. Pentru că baza de date și informațiile dumneavoastră de pe site-ul web să fie în deplină siguranță, efectuăm zilnic back-up automat de date.

Performanță Crescută

Prin alegerea unui serviciu de găzduire website, site-ul dumneavoastră va dezvolta performanțe superioare și nu va avea dificultăți de încărcare la navigare. Funcționalitatea site-ului este importantă atât pentru dumneavoastră cât și pentru noi ca agenție, pentru a fi conectați continuu cu vizitatorii site-ului.

Gazduire Website

Pachete Gazduire Website

Pachet START

120
Euro
/an
  • Certificat SSL activ
  • Protectie antivirus
  • Trafic nelimitat

Pachet BASIC

240
Euro
/an
  • Cerificat SSL activ
  • Protectie antivirus
  • Trafic nelimitat

Eko agency

Ce asigura o gazduire website

01

Protecție activă

Echipa noastră se asigură că domeniul și toate datele și informațiile dumneavoastră sunt sub protecție continuă, stocate pe servere de calitate și perfect funcționale.
02

Back-up si suport

Efectuăm back-up zilnic automat al datelor și oferim suport pentru o bună funcționalitate a site-ului dumneavoastră cu interventii ori de cate ori este nevoie.
03

Navigare facilă

Serviciul de găzduire va asigura performanțe superioare fară dificultăți de încărcare la navigare a site-lui. Traficul nelimitat nu va afecta viteza cu care vor fi accesate informațiile.

Ești în siguranță cu Eko Agency

Call Now Button