Design Grafic

Creăm LOGO

Proiectăm și creăm logo-uri cu design grafic personalizat

Materiale promo

Personalizăm cu elemente grafice diferite materiale promoționale

Creare bannere

Proiectarea și crearea de bannere pentru site-uri sau rețele social media

Design Grafic

DE CE SĂ ALEGI PRODUSELE NOASTRE

Design grafic

Desing grafic

Creăm artă

Grafica digitală este o formă de artă și design care utilizează tehnologia pentru a crea și edita imagini, ilustrații și animații pe calculator. Sunt foarte multe metode și intrumente moderne și de ultima generație care ajută la crearea unei opere de artă atunci când iți propui să scoți tot ce e mai bun dintr-un proiect. Poți duce la un alt nivel o fotografie sau imagine veche și fară impact sau poți îmbină elemente în așa fel încât rezultatul final să iți inspire o experiență plăcută vizual.

Elemente de design grafic creativ îmbinate

Dintr-o multitudine de variante de text și imagini, alegem atent cel mai plăcut colaj de elemente realizat pentru a impacta publicul și a crea o experiență frumoasă. Întregul ansamblu al site-ului va însemna o îmbinare a utilului cu frumosul și va genera, cu siguranță, rezultate pe măsură.

Descopera aici

Pachete Design Grafic

Pachet START

200
Euro
  • Creare LOGO
  • Cărți de vizită
  • Foaie cu antet

Pachet BASIC

300
Euro
  • Mapă prezentare
  • Roll-up Benner
  • Căni

Eko Agency

Cum procedăm cand e vorba de design grafic

01

Stabilim intregul plan al proiectului

Vizualizăm împreună imaginea la care vreți să ajungeți și alegem tema potrivită și reprezentativă în funcție de cerințe și preferințe pentru un rezultat uimitor.
02

Adaugăm sau modificăm elemente

Creativitatea și inovația ne ajută să alegem inspirat cea mai potrivită combinație de elemente pe care le aducem la forma ideală care sa reprezinte idea si viziunea clientului.
03

Prezentam varianta finala si unica

Vă facem o prezentare înainte de a finaliza, pentru eventuale modificări, adăugări sau corecții după care decidem împreună forma ideală.

Cea mai bună Alegere Vizuală

Call Now Button